Due to COVID-19, BRR is not currently working from our Boston office. However, all work is continuing as usual as employees work remotely. Please contact your project manager if you have any questions about your project.

Housing
Green Roof Design
This 1960’s era high-rise residential community along the Charles River needed to replace the waterproofing over the facility’s underground parking garage. Brown, Richardson + Rowe’s green roof design replaced the raised planters that held stunted 40-year-old plantings suffering from poor drainage and cramped quarters. Now large trees and shrubs, brick walkways, enhance a new pedestrian connection to Thoreau Path. The residents enjoy a welcoming, functional, and maintainable landscape.
Client
Barkan Management
Engineer
LeMessurier Consultant Engineers
Lighting
Collaborative Lighting
Awards
First Prize in the 2007 IREM Landscape Contest for the Urban Category 2007
Whittier Place, Boston, MA
Whittier Place